Logo

Ærtesuppe med tapenade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 pose (250 g) grønne ærter
1 løg
lidt smør
2 ½ dl grønsagsbouillon
1 ½ dl hvidvin
4 skiver flûtes
1 skive gedeostrulle
tapenade (olivenpasta)
Salt og peber

Sæt oven på 225ºC. Hak løget og svits det i lidt smør i en gryde. Tilsæt ærter, bouillon og vin og lad simre i 10 minutter. Blend til en jævn suppe og smag til med salt og peber. Kom gedeost på brødet og lun osten i ovnen ved 225ºC i 6-7 minutter. Server suppen med tapenade efter ønske og lune brød.

Man kan lade 75 g flødeost, type Philadelphia cream cheese, smelte ned i suppen. Server da almindeligt flûtes til suppen og spring gedeostbrøden over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her