Logo

Ærtesuppe - Bezelye ezme corbasi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg grønne ærter friske eller frosne
1 løg hakket
1 kartoffel skåret i terninger
100 g selleri skåret i terninger
1 gulerod skåret i terninger
1 spsk smør
1 l. bouillon
1 laurbærblad
salt, peber
2 spsk tørret mynte
1 dl mælk eller fløde
 
Svits grønsagerne, undtagen ærterne i smørret.
Hæld derefter bouillon og krydderier i og kog til det er mørt.
Ærterne tilsættes og koges nogle minutter til de er møre.
Purer suppen, tilsæt mælk og varm den op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her