Vandbakkelser:
150 g smør eller margarine
225 g hvedemel
3 ½ dl vand
6 æg salt
1 stor knivspids hjortetaksalt
Flødekaviar:
¼ l. piskefløde
1 dl cremefraiche 18 %
ca. 100 g kaviar
Pynt:
cherrytomater og brøndkarse
Vandbakkelser: Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde, tilsæt hvedemel og salt, når melet er rørt grundigt sammen tilsættes vandet.
Under omrøring bages det hele grundigt sammen.
Tag gryden af varmen og lad massen afkøle.
Tilsæt herefter æggene et ad gangen, sørg for at hver æg er rørt ind i
massen før det næste tilsættes. Til sidst tilsættes hjortetaksaltet, som
ligeledes røres grundigt ind i massen.
Dejen sættes med en ske på en bradepande med bagepapir - ca. 15 stk
Bages ved 200ºC i 25-30 min.
De sidste 5 min. med lågen på klem.
Advarsel:
Ovnen må under ingen omstændigheder åbnes de første 20. min.
Flødekaviar: Pisk fløden og rør cremefraiche og kaviar i.
Flæk de bagte vandbakkelser og fyld en skefuld flødekaviar i før
servering.
Anret på en lille tallerken og pynt med halve cherrytomater og brøndkarse.