2 dåser tunfisk i olie á 200 g
olie fra den 1 dåse skal bruges
1 mellem stort løg
saften af 1 citron
¼ l. 18% cremefraiche
6 blsde husblas
1 ½ dl piskefløde
salt, peber
150 g rød kaviar
Pynt: tomater og citronmelisse
Tunfisk, løg, citronsaft og cremefraiche blendes.
Fløden piskes stiv
Husblas lægges i koldt vand og når den er blød "krammes" vandet af og
den smeltes i en gryde.
Rør husblasen i tunmassen.
Når massen har stået lidt UDEN at blive for fast røres først den
stiftpiskede fløde i og derefter kaviaren.
Kommes i en form og sættes i køleskab i et døgn.
Tips: Tunmoussen er fryseegnet
Kan serveeres på lidt friskskåret salat og dertil en grøn dressing:
Purløg, dild, karse og persille hakkes fint, røres sammen med lidt
mayonnaise og citronsaft, salt og peber.
Derefter røres cremefraiche i.