salt
200 g tunfisk i olie (drænet vægt)
1 grøn eller rød peber
3 tomater
5 spsk olivenolie
ca 2 spsk pinjekerner
2 tskf sukker
salt/peber
Skyl peberfrugten, skær den igennem på langs og skær kødet i ca. 2 cm store tern.
Skold og flå tomaterne og skær også dem i tern.
Varm lidt af olivenolien på en pande og rist pinjekernerne ved svag varme i den, til de er gyldne. Tag dem op og stil dem til side.
Hæld resten af olivenolien på panden, rist peberfrugtternene kort og kom tomatternene i. Lad grønsagerne snurre på svagt blus i ca. 15 minutter til saften er fordampet, og smag så til med salt og sukker.
Hæld tunfisken i en sigt og lad den dryppe godt af, del den med en gaffel og vend den i grønsagerne. Lad den snurre med i ca. 3 min, til den er blevet varm. Drys pinjekernerne over til sidst.
--