5 ds tun i olie
saft af 1 citron
50 g mayonnaise
200 g ymer
11 husblas
salt og peber
¼ tsk basilikum
1 tsk fint stødt Herbes de Provence
1 mellemstort finthakket rødløg
Rør tun (uden væde), saft af 1 citron, mayonnaise, ymer, salt, peber, basilikum, Herbes de Provence og hakket rødløg sammen med en gaffel.
Sæt husblas i blød i koldt vand og smelt den derefter i vandbad.
Hæld den i en tynd stråle i tunmassen. kom den i en springform og lad den stivne i køleskab.
Pynt:
1 glas rød kaviar
½ finthakket rødløg
1 stort bundt fintklippet purløg
1 citron i halve skiver eller små både
Kaviar fordeles på overfladen.
Kanten rundt pyntes skiftevis med en række rødløg og en række purløg. Læg citronskiver på.