Logo

Trøffelpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cassoulet de truffes

1 frisk sort trøffel på 25-40 g, skrubbet
25 kantareller eller rørhat (eller dyrkede champignons om nødvendigt), finthakket
salt og peber
1-2 spsk varmt vand
10 g usaltet smør
50-75 g butterdej
1 sammenpisket æg

Forvarm ovnen til 230ºC. Brug et stentøjsfad, lige netop stort nok til at rumme svampe, vand og smør, uden at det flyder over. Læg trøflen i midten og de andre svampe udenom. Smag til med krydderier, hæld vand ved, og læg smørklatter på. Rul butterdejen ud i 3 mm tykkelse, læg den over fadet og tryk den fast i kanterne. Pensl med sammenpisket æg, og stil det i ovnen i 20-25 minutter, til det er gyldent. Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her