Logo

Citronmarineret hellefisk m/agurk-radisefløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

16 skiver røget hellefisk
2 citroner, saften heraf
peber, frisk-malet
½ agurk
1 bdt radiser (ca. 8 stk )
1 bdt purløg
¼ l. cremefraiche 38%
1 dl piskefløde
1 ½ spsk sennep
½ spsk karry

Hellefisken pensles med citronsaft og krydres med frisk-malet peber. Trækker 20 min.

Agurken skrælles og flækkes. Kernerne tages ud, og agurken skæres i skiver. Radiserne renses og skæres i skiver. Begge dele drysses med salt, trækker 10 min., og lagen trykkes let af.

cremefraiche, piskefløde sennep og karry røres sammen og smages til med salt og peber. Radiser og agurk vendes i.

Anretning:
Dressingen kommes på tallerknerne, hellefisken lægges ovenpå, og der drysses med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her