Logo

Tomattærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
120 g hvedemel
60 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel
75 g smør
1 tsk salt
2 spsk koldt vand

Fyld:
2 løg
1 fed hvidløg
25 g smør
5 tomater
2 æg
200 g hytteost
½ spsk timian
50 g reven ost fx. emmentaler eller mozzarella

Bland de to slags hvedemel med salt.

Smuldr smørret i melet og saml dejen med vand.

Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform.

Forbag bunden ved 200ºC i 10 min.

Hak løgene og svits dem i smørret sammen med presset hvidløg.

Fordel løgene på den forbagte tærtebund.

Skær tomaterne i skiver og læg dem over løgene.

Pisk æggene sammen med hytteost, timian, salt og peber.

Hæld æggemassen over tærten.

Drys med reven ost og bag tærten færdig ved 200ºC i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.568 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her