Logo

Tarteletter med svampe og jordskokker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g østershatte
250 g champignoner
2 ½ dl piskefløde
250 g jordskokker
1 kvist frisk rosmarin
salt
peber

Rens svampene og skær dem i små stykker.
Ristes på pande.
Tilsæt fløden og lad det koge til cremet konsistens.
Tilsæt rensede jordskokker i tynde skiver og fintskåret rosmarin.
Smag til med salt og peber og fordel det i de varme tarteletter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her