8 tarteletter.
150 g oksehjerte
3 bagekartofler
35 g tomatpuré
½ tsk paprika
2 kviste timian
1 ½ dl fløde
2 fed hvidløg
Oksehjerte braiseres på et underlag af groft skåret urter (efter eget valg) med 2 dl vand. Oksehjertet skal braisere, til hjertet er mørt. Herefter skæres oksehjertet i tern.
Kartofler skrælles og skæres i tern og ristes i olie på pande, til de er møre.
Hvidløg hakkes og sauteres møre ved svag varme, tomatpuré tilsættes og ristes godt af, drys paprika over.
Fløden hældes på og koges godt igennem.
Der smages til med timian, salt og peber.
De stegte kartofler og oksehjerte vendes i fløden, varmes godt igennem.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.