Logo

Stuvede ærter og gulerødder i tarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Tarteletfyld)
2 stk gulerødder
2 dl vand
1 dl frosne ærter
1 tsk salt
15 g margarine
1 spsk hvedemel

Pynt / Fyld
lidt hakket persille
tern af kalkunpølse

Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i terninger
Kom vandet i gryden og bring det i kog.
Tilsæt gulerodsterningerne og lad dem koge i 15 min.
Der skal være låg på gryden.
Skru ned på lille blus.
Kom ærter og salt i gryden, kog et par minutter.
Kom margarine og hvedemel i en lille skål og rør det sammen til en smørbolle.
Kom smørbollen i gryden og rør til grønsagsblandingen bliver jævn.
Kog i ca. 3 min.
Pluk og skyl persillen, hak den.
Skær kødet i små tern

Servering:
Varm 4 tarteletter ca. 5 min i en 200ºC varm ovn.
Tag tarteletterne ud og kom grønsagsblandingen i.
Bland evt. kødterninger i og pynt med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her