(Tarteletfyld)
2 stk gulerødder
2 dl vand
1 dl frosne ærter
1 tsk salt
15 g margarine
1 spsk hvedemel
Pynt / Fyld
lidt hakket persille
tern af kalkunpølse
Vask og skræl gulerødderne, og skær dem i terninger
Kom vandet i gryden og bring det i kog.
Tilsæt gulerodsterningerne og lad dem koge i 15 min.
Der skal være låg på gryden.
Skru ned på lille blus.
Kom ærter og salt i gryden, kog et par minutter.
Kom margarine og hvedemel i en lille skål og rør det sammen til en smørbolle.
Kom smørbollen i gryden og rør til grønsagsblandingen bliver jævn.
Kog i ca. 3 min.
Pluk og skyl persillen, hak den.
Skær kødet i små tern
Servering:
Varm 4 tarteletter ca. 5 min i en 200ºC varm ovn.
Tag tarteletterne ud og kom grønsagsblandingen i.
Bland evt. kødterninger i og pynt med hakket persille.