Logo

Spinat- og torskegratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 personer

300 g blancheret hakket spinat
1 dåse hakkede tomater
400 g torsk
Opbagning af:
50 g margarine
2 spsk hvedemel
3 dl mælk
4 æg
Citronsaft

I et smurt ovnfast fad lægges først den kogte torsk, derefter spinat og til sidst tomater.
Opbagningen: - smelt margarinen, tilsæt hvedemel, mælk og æg.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Opbagningen hældes over og retten drysses med rasp.
Bages på ovnens nederste rille i 45 min. ved 200º.
Serveringsforslag: Servèr rugbrød eller flûtes til.
Retten er velegnet til forret eller en let frokostret.

Tips: I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her