Logo

Spinat- og rucola med grillede peberfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
150 g frisk spinat
200 g rucola
100 g grønne bønner
1 rødløg
2 avocadoer
1 citron
frisk parmesanost
lidt olivenolie

Halver peberfrugterne, fjern frøstolene og grill peberfrugterne i ovnen til skindet bliver mørkt og begynder at boble. Afkøl peberfrugterne en smule og pil skindet af. Skær peberfrugterne i kvarter. Skyl spinat og rucola godt. Nip bønnerne, giv dem et opkog og lad dem køle af. Skær løget i små terninger. Skær avocadoerne i skiver og dryp med citron. Vend forsigtigt salaten sammen, fordel tynde skiver parmesanost over og dryp med olivenolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her