Logo

Stegte marinerede kejserhatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

Stegte marinerede kejserhatte

 

Steg skiver af de store, faste kejserhatte på en grillpande eller en rigtig grill. Hav marinaden klar, og dryp den over svampene, mens de er varme.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 10 min.

 

#

200 g store kejserhatte

4 spsk olie

2 spsk hvidvins- eller sherryeddike

4 stilke timian

salt og peber

1 fed hvidløg

*

 

Rør 2 spsk olie sammen med vineddike, timian blade, salt og peber.

Flæk hvidløgsfeddet og lad det trække i dressingen i ca. 10 min.

Skær kejserhattene i 1 cm tykke skiver, og pensl dem let med olie på begge sider.

Steg svampene på en meget varm grill eller grillpande, til de får smukt mørkt grillmønster på begge sider.

Læg svampene på et fad, og dryp dressingen over.

 

Stegte marinerede kejserhatte


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her