1000 g skaldyr - blåmuslinger, tigerrejer og kammuslinger
Olie til stegning
¼ savojkål
1 dl piskefløde
2 spsk dijon sennep
salt og peber
1 pk fillodej
2,5 dl hvidvin
2,5 dl hønsebouillon
2,5 dl piskefløde
1 bdt kørvel
1 tsk revet ingefær
Lakserogn til pynt
Skaldyrsruller:
Skaldyrene skæres i mindre stykker og sauteres i lidt olie.
Savojkålen skæres fint, blancheres og sauteres derefter med skaldyrene.
Tilsæt fløde og sennep som koges lidt ind.
Smag til med salt og peber.
Skaldyrsfyldet afkøles og fordeles på fillodej der rulles som forårsruller.
Steges i friture eller på pande.
Kørvelcreme:
Hvidvinen reduceres, tilsættes hønsebouillon og fløde og koges lidt ind.
Kørvel blendes med saucen, smag til med ingefær.
Rullen skæres over på skrå, omkranses af kørvelcreme og pyntes med rogn.