Logo

Skaldyrsruller med filodej og kørvelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyrsruller med fillodej og kørvelcreme

1000 g skaldyr - blåmuslinger, tigerrejer og kammuslinger

Olie til stegning

¼ savojkål

1 dl piskefløde

2 spsk dijon sennep

salt og peber

1 pk fillodej

2,5 dl hvidvin

2,5 dl hønsebouillon

2,5 dl piskefløde

1 bdt kørvel

1 tsk revet ingefær

Lakserogn til pynt

 

Skaldyrsruller: 

Skaldyrene skæres i mindre stykker og sauteres i lidt olie.

Savojkålen skæres fint, blancheres og sauteres derefter med skaldyrene.

Tilsæt fløde og sennep som koges lidt ind.

Smag til med salt og peber.

Skaldyrsfyldet afkøles og fordeles på fillodej der rulles som forårsruller.

Steges i friture eller på pande.

 

Kørvelcreme: 

Hvidvinen reduceres, tilsættes hønsebouillon og fløde og koges lidt ind.

Kørvel blendes med saucen, smag til med ingefær.

Rullen skæres over på skrå, omkranses af kørvelcreme og pyntes med rogn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her