Logo

Sardinpostej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sardinková pomazánka.

1 dåse sardiner
1 klat smør
1 citron til pynt
2-3 tsk citronsaft
1-2 finthakkede skalotteløg
fransk flûte eller italiensk brød
salt & friskkværnet sort peber

Læg sardiner i en stenmorter eller en kraftig skål sammen med de finthakkede skalotteløg og smør. Stød dette sammen i en morter med støderen eller i skålen med en træske til blandingen er helt fintkornet som en puré. Tilsæt derpå citronsaften , salt & peber.

Bør lægges i køleskabet mindst ½ time før serveringen. Sardinpostej smøres på brødet og pyntes med citronskiver.
Forslag til drikkevarer: Øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her