Torskerogn til både sandwich, bruschetta, rugbrød, forret og salat
En dåse helt almindelig torskerogn kan røres til et meget lækkert
sandwichfyld, som også smager godt på rugbrød. Der er også vitaminer i frisk
torskerogn, som kaldes "bukser"
Arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1 dåse torskerogn (200 g)
2-3 tsk citronsaft
1 dl kvark, fromage frais eller cremefraiche
2 tsk kapers
2 forårsløg
persille, dild og/eller karse salatblade
4 skiver fiberrigt sandwichbrød
salt og peber
*
Mos torskerognen sammen med citronsaft og kvark, fromage frais eller
cremefraiche.
Tilsæt kapers, fintsnittede forårsløg og finthakkede krydderurter.
Smag til med salt og peber.
Anret torskerognssalaten mellem let ristet brød med skyllede
salatblade.
Tips: Torskerognssalaten kan også serveres som en forret på bruschetta
eller i en salat.
Du kan også bruge nykogt frisk torskerogn - det bliver det bare bedre
af.
Se hvordan du koger frisk torskerogn
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin