Logo

Saganaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

fetaost i blok eller skiver - gerne gedefeta
soltørrede tomater
lidt hakket løg
en tot persille

Fetaosten skæres i ca. 1 cm tykke skiver.
Der lægges en skive på et stykke alufolie (det kan være en fordel desuden at lægge et stykke bagepapir imellem, ellers kan den være tilbøjelig til at hænge i alufolieen).
Den pyntes med de soltørrede tomater (man kan også bruge almindelige tomater), de hakkede løg og persillen.
Herefter pakkes alufolieen sammen om den, og den sættes i ovnen i ca.
5-10 min. ved 200 °C.
Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her