4 store eller 8 små søtungefileter
salt
peber
100 g smør
250 g små champignon
200 g pillede rejer
1 spsk citronsaft
1 dl tør hvidvin
2 dl piskefløde
1 bdt persille
drys lidt salt og peber på søtungefileterne. Rul dem sammen fra halespidsen og med kød siden udad, og fæst rullerne med tandstikker. Vend fiskerullerne et øjeblik i 2 spsk smeltet smør over svag varme. Læg dem i et ovnfast fad med smørret og 1 dl hvidvin, og dæk med folie.
Sæt fadet i ovnen i 10 min. ved 190º.
De rensede champignon dryppes med citronsaft vend dem i resten af smørret sammen med de pillede rejer, over ganske svag varme. Hæld piskefløden ved, giv gryden et kort opkog og smag til med salt og peber. Tag fadet ud og hæld champignon, rejer og fløde sauce over fiskerullerne og drys hakket persille over. Sæt fadet i ovnen i 8-10 min.
Serveres med flûtes eller kuvertbrød.