Logo

Ristet brød med skovsvampe og skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver brød
50 g smør
250 g skovsvampe efter smag og mulighed
1 spsk bredblade t persille, hakket
2 skalotteløg, hakket fint

Smørret afklares.
Smelt det i en kasserolle og lad det simre i nogle minutter.
Si det op i en teflonpande gennem et klæde eller et kaffefilter.
De fire skiver brød ristes heri.
Istandgjorte og groft skivede svampe ristes kort og hurtigt i panden i så
lidt af smørret som muligt.
Svampene anrettes på de fire skiver brød.
Persille og de rå løg drysses over, og det krydres med salt og peber.

Tips: Ved at afklare smørret opnår man dels, at dets indhold af vand
fordamper, og dels at man kan si mælkeproteiner fra.
Derved kan man stege i den rene smørolie, der ikke så let branker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her