Foto: M Hougaard
Bund:
1 pk hakket spinat
4 æg
1,5 dl fløde
salt og pebber
Fyld:
1 ps rejer
2 pk flødeost naturel
1 rød peber, skåret i små tern
1 bundt purløg
Et par stænk tabasco
*
Bund:
Æg deles og blommer, fløde, spinat, salt og peber piskes sammen.
Til sidst vendes de stift piskede hvider i.
Spredes ud på en bageplade og bages midt i ovnen i 12 minutter på 200°C.
Afkøles helt inden fyld bliver smurt på.
Fyld:
Flødeost, hakket pebber, hakket purløg og tabasco blandes sammen og smøres ud på den afkølede bund.
Rejerne fordeles ovenpå og derefter rulles rouladen.
Tips: Rouldaden kan med fordel pakkes ind i folie og hvile natten over i køleskabet.
Rouladen serveres fint skiveskåret med en god cremefraiche dressing og friskbagt brød.