Forret eller tilbehør.
150 g rejer
1-2 limefrugter eller ca. 1 ½ dl limesaft
2 spsk soltørrede tomater i olie
4-6 springløg
3-4 selleri
3-4 tomater
2 fed hvidløg
1 tsk dijonsennep
2-3 spsk olie
3 spsk purløg
3 spsk dild
1 tsk sukker
1. Læg rejer i en mellem skål. 2. tilsæt limesaft og soltørret tomater og sennep bland det godt. 3. hak springløg og selleri og kom det i skålen. 4. tomaterne pilles og grov hakkes og tilsættes. 5. olie,fint hakket hvidløg og sukker røres sammen og tilsættes. 6. purløgen og dilden vendes i til sidst. Husk: sættes på køl en 1 time rør engang imellem i det for at smagen kan brede sig til det hele.
En flot grillet lakse-steak med brød til og på siden lidt flot Italiensk rejealat. Som fyld i en grapefrugt med brød til og lidt sauce verde til.