Logo

Rejer bagte, med citron og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejer smager utrolig dejligt. I denne forret er de kombineret med hvidløg, citron og olivenolie for at gøre retten frisk og lækker. Og retten er tilmed let at lave.

2 pers.

 

3 fed hvidløg
200 g store pillede rejer
½ dl olivenolie
2 spsk citronsaft
salt og peber
Pynt: ½ dl frisk  persille

Forvarm ovnen til 230°C.

Skær hvidløget i tynde skiver.

Kom hvidløgsskiverne i et fladt ovnfast fad sammen med olien.

Giv dem 5 min. i ovnen.
Tilsæt rejer, citronsaft, salt og peber.

Bland det hele godt rundt i fadet og bag retten i yderligere 6-8 min.
Tag rejerne ud og pynt med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her