Logo

Røget tun carpaccio med blomme vinagrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g røget tun
2 stk modne blommer
1 dl hvid balsamico
4 dl olivenolie
80 g Felt salat
¼ bdt rød basilikum

Tun skæres i tynde skiver og lægges i bunden af en stor tallerken. Den ene blomme skæres i små fine tern. Den anden bIendes med hvid balsamico, olivenolie, salt og peber -sigtes og blandes med de fine tern.

Felt salaten skylles og svinges, blandes derefter med strimler af rød basilikum.
Husk at gemme topskuddene til pynt.

Salaten lægges i top på midten af tallerken, og tunen dryppes med blomme vinagrette.

Serveres med lun flûtes og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.030 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her