Logo

Røget laks med selleri i fløde-peberrodsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Knoldselleri skæres i tynde bånd og koges let i letsaltet vand med lidt citronsaft.
Når sellerien er kølet af, tilsættes fløde, som er rørt tyk med citronsaft og smagt til med salt, peber, suk­ker og reven peberrod.
Skær den røgede laks i tynde skiver og anret den med en fin "høstak" af selleri på tallerkenen. 
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her