200 g røget laks i tern
8 forårsløg, skåret i 1 cm lange stykker
125 g squash i 2,5 cm lange stykker
100 g grøn peberfrugt skåret i ringe
3 mellemstore flået udkernet hakkede tomater
3 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
Salt
Peber, friskkværnet
1 spsk frisk hakket koriander
Forårsløgene dækkes med letsaltet vand og koges i 3 minutter, til de netop er møre. Vandet hældes fra, og forårsløgene kommes over i en skål. Squashene dækkes lige knapt med vand og koges i 5 minutter. Vandet hældes fra, og de hældes sammen med forårsløgene. Peberfrugt, laks og tomater tilsættes.
Olie, eddike, salt og peber kommes i en skål og piskes godt sammen. Hældes over salaten og skålen dækkes til og stilles i køleskab i 30 minutter. Salaten vendes med let hånd inden servering og pyntes med hakket koriander.
Hertil serveres groft brød.