Logo

Røget hellefisk med wasabicreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver røget hellefisk
1 dl cremefraiche 38%
2 tsk wasabi japansk peberrodspasta, ca. ⅓ tube eller 42 g
Lidt salt
Strimlet salat
½ agurk finthakket

Pisk cremefraiche og wasabi luftigt med en håndmikser, smag til med lidt salt, anret den strimlede salat og agurken med hellefisken og wasabicremen.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her