(2 couv)
0,200 kg røget Forel
0,044 kg gul peberfrugt
0,025 kg purløg
0,150 kg radicchio
0,160 kg agurk
1 bak cherry tomater
0,015 kg løg
4 stk husblas
0,160 kg citron
½ dl eddike
0,055 kg akacie honning.
Bladene fra radicchion tages af, hakkes fint. Bladene lægges i marinaden af presset citron, vand, eddike og akacie honning, det blandes sammen, og stilles på køl.
Man tager den røget forel og tjekker den for ben, og fjerner mulige ben. Forellen moses med en gaffel, og blandes med det hakkede peberfrugt og purløg og det revet løg, og cremefraiche blandes deri. Husblas opblødes i koldt vand og smeltes i vandbad.
Den smeltede husblas røres i imens den er varm.
Man skræller agurken og bruger det hvide kød til, at komme i en souffleskål så den er helt dækket.
Deri kommer man moussen og stiller det på køl til det stivner.
Den stivnede mousse vendes ud på salaten.
Man pynter med ”agurkfisk” (som er lavet af det grønne fra agurken) og tomatroser
Hjemmebagt brød og smør serveres ved siden af.