Logo

Tarteletter med sommer kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter.
250 g kammuslinger
100 g sukkerærter
50 g smør
1 ½ dl muslingebouillon
½ dl hvidvin
1 knsp. safran
Maizena

Sukkerærter blancheres i kogende vand, sigtes og afkøles. Muslingebouillon koges op med safran, smages til med salt og peber. Jævnes med Maizena som er rørt op i koldt vand.
Smør piskes i for at afrunde saucen.
Kammuslingerne dampes under låg i hvidvinen i ca. 3-4 min. og vendes i til sidst, sammen med sukkerærterne.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og pyntes eventuelt med snittede sukkerærter.
Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her