Logo

Paupiettes gourmandes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver røget ørred (eller laks)
8 vagtelæg
4 salatblade
2 skalotteløg
purløg
olivenolie
citron
peber

Kog vagtelæggene hårde, pil dem og del dem i halve.
Læg et tyndt stykke salatblad på hver skive ørred og læg to halve æg ovenpå.
Rul hver skive ørred omkring salatbladet og æggene og bind rullen sammen vha. 1 strå purløg. Overstrø rullerne med fintsnittede skiver af skalotteløg.
Drys med friskkværnet peber, 1 dråbe olie og et par dråber citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her