Logo

Frølår i hvidvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frølår i hvidvinssauce

8 store eller 12 små par frølår
2 spsk hvedemel
½ tsk salt
friskkværnet peber
75 gram smør
2 fed hvidløg, fint hakket
3 dl piskefløde
2 dl hvidvin
1 bundt persille, hakket

Vend frølårene i hvedemelet, der er krydret med salt og peber.

Smørret smeltes på en pande og frølårene steges lysebrune.
Tag frølårene op og sæt dem i en varm ovn.
Svits hvidløgene i smørret og kog panden af med fløde og vin.
Kog saucen 5 minutter, indtil den har fået en cremet konsistens.

Læg frølårene tilbage i saucen og lad dem simre i 8 minutter.
Drys persille over og server dem varme med ristet brød.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her