4 røgede foreller
Flødepeberrod:
2 dl piskefløde
sukker efter smag
eddike og citron efter smag
reven peberrod.
Rysteribs:
200 g ribs
100 g sukker
små salater
radiser til pynt.
Ryst ribs og sukker sammen, lad det trække et par timer.
Pisk fløden, smag den til med citron og kryddereddike samt sukker og
salt.
Vend reven peberrod i til den har den ønskede smag.
Flæk forellerne på langs.
Fjern benene og skindet.
Læg dem på alufolie og lun dem i ovnen ved 200ºC.
Hold øje med dem. De skal kun have ganske få minutter.
Forellerne anrettes portionsvis med små salater omkring.
Pynt med lidt rysteribs.
Server resten til i en skål, sammen med flødepeberroden.
Tips:
Frisk peberrod er at foretrække. Det hele kan forberedes flere timer i
forvejen, så man kun skal sætte forellerne i ovnen, når de skal serveres.
Også velegnet som natmad.