Logo

Lun rucola salat med røget hellefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget hellefisk i strimler
2 stk skalotteløg
4 spsk balsamicoeddike
4 spsk olivenolie
2 dl frisk revet parmesanost
2 stk rucola salat
Salt og Peber friskkværnet

Varm lidt olie i en tykbundet pande og steg de skivede skalotteløg til de er blanke og møre, tag dem af varmen og bland den strimlede røget hellefisk i.

Riv salaten groft og kom den i en stor skål, bland olie og balsamicoeddike, og vend det i salaten sammen med fisk og løg, drys den revne parmesanost på toppen og server straks.

Hertil serveres groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her