Logo

Jomfruhummer med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g jomfruhummerhaler
1 fed hvidløg
1 skive toast (daggammelt)
1 spsk friskreven parmesan-
ost
3-4 stilke frisk basilikum
3-4 spsk god olivenolie
saft og peber

Læg jomfruhummerhalerne i en ovnfast skål eller fad.
Blend resten at ingredienserne og kom det henover.
Sæt det i ovnen under den tændte grill i fem-seks minutter, eller indtil det bliver gyldent og sprødt.
Servér med det samme evt. med frisk salat eller ristet brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.047 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her