Logo

Lakseting

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 forårsløg
500 gram laks (alt efter hvor meget man vil havde i..)
¼ Karolines cremefraiche
brød (det er best med et hvidt brød)
 
Snit forårsløg og smid dem på panden.
Skær laksen i små tern i ca. 1x1 cm og smider laks på panden og vend
den rundt sammen med forårsløg og når laksen har været på i ca 2-2 ½
min. så kommes det op i en skål.
Kom cremefraiche i og smag til med salt, peber og citron.
Så er det klar til at blive serveret på et hvidt brød.
 
Tips: Forårsløgene skal ikke blive alt for bløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her