Logo

Laksetatar til toastbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g laks
100 g lakserogn
2 tsk grov sennep (fransk)
2 skalotteløg
2 dl cremefraiche 38%
2 spsk citronsaft
½ dl olie
3 spsk hakkede krydderurter efter eget valg

Befri laksen for evt. ben og skind.

Hak den gennem de fine huller på kødhakkeren.

Har du en foodprocessor kan den med fordel benyttes i stedet for.
Rør så farsen forsigtigt med finthakkede løg, sennep og den rengjorte rogn.

Smag til med salt, peber, olie og ca. halvdelen af de hakkede krydderurter.

Pisk cremefraiche med håndmixeren til en konsistens næsten som smør. Tilsæt salt, peber, citronsaft og resten af de hakkede krydderurter.

Vend dem forsigtigt sammen. Opbevares på køl.

Fordel nu laksemassen i et tyndt lag på kolde frokosttallerkner, så den dækker bunden.

Form så en lille kugle af creme fraichen med en varm ske.

Pynt med dildkviste eller andet.

Pynt laksetataren med små salater og server ristet toastbrød eller hjemmebagt brød til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her