Logo

Lakseruller 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 skiver ferskrøget laks
150 g ferskrøgede lakserester (uden skind og ben)
1 dl cremefraiche (38%)
100 g frisk stenbiderrogn eller 1 lille glas rød kaviar

Blend lakseresterne kortest muligt sammen med cremefraichen.
Tag laksemassen ud af blenderen og bland den med stenbiderrognen.

Læg lakseskiver ne i forlængelse af hinanden på et stykke plastfilm og rul dem om fyldet ved hjælp af filmen.
Sno for enderne og læg rullen i køleskabet, til den skal serveres, mindst en time.

Skær lakserullen i 8 lige store stykker og anret dem portionsvis.
Tips: Pynt med dildkvist e og anret de fyldte lakserulle på grønsalat eller sammen med avocadobåde. Byd flûtes, surbrøds eller ristet brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her