3 pasteuriserede æggeblommer
½ tsk salt
½ tsk peber
400 g frisk spinat
1 dl fløde 13%
3 pasteuriserede æggehvider
200 g flødeost 60+
1 tsk salt
½ tsk peber
2 spsk citronsaft
4 spsk frisk basilikum
300 g røget laks
Tilbehør: flutes, dressing, tomatbåde og æg med kaviar.
Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket spinat og fløde. Æggehviderne piskes stive og tilsættes til massen.
Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Det skal ligge i ca ½-1 cm tykkelse.
Bages ved 200°C i ca. 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.
Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum.
Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet.
Til sidst lægges røget laks i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen.
Rouladen skal stå i køleskabet min. 1 time før servering.