Logo

Lakseroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lakseroulade

3 pasteuriserede æggeblommer

½ tsk salt

½ tsk peber

400 g frisk spinat

1 dl fløde 13%

3 pasteuriserede æggehvider

200 g flødeost 60+

1 tsk salt

½ tsk peber

2 spsk citronsaft

4 spsk frisk basilikum

300 g røget laks

Tilbehør: flutes, dressing, tomatbåde og æg med kaviar.


Æggeblommerne røres sammen med salt, peber, hakket spinat og fløde. Æggehviderne piskes stive og tilsættes til massen.
Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

Det skal ligge i ca ½-1 cm tykkelse.

Bages ved 200°C i ca. 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.
Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum.

Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet.

Til sidst lægges røget laks i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen.
Rouladen skal stå i køleskabet min. 1 time før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her