Logo

Laks i Pernod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laks i Pernod

500 g røget laks

50 g sukker

1 dl citronsaft

1 tsk havsalt

1 knivspids hvid peber

3 dl olivenolie

2 dl Pernod

6 kviste frisk dild

spændende salat

Pynt: frisk dild og citron

 

Læg skiver af laks i en form eller bradepande.

Drys sukker, citronsaft, salt, peber, olie og Pernod ovenpå.
Vask dilden og hak den fint.

Dilden drysses ovenpå laksen, som sættes på køl i en time.
Anret laks på salat og pynt med dild og citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her