Logo

Kartoffelchips med honningmayonnaise og tatar af matjes og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Måske lyder det underligt, men prøv alligevel. Smagt i Paderborn, i Tyskland, uden for byen på en landevej, i et gammelt skovløberhus, og der var stegt and med stuvet savoykål bagefter...er du med?

100 g rå matjesfilet
100 g rå laks
et lille, finthakket løg
50 g mayonnaise (se under saucer)
2 spsk honning
bagekartofler

Matjesfilet og laks hakkes med en stor skarp kniv. Det finthakkede løg røres ind i denne "mosagtige" fars. Stil den i køleskab.
Rør en ren mayonnaise, dvs. uden smag af krydderurter. Tilsæt honning, så du ender op med ca. 30-50 g honningmayonnaise. Tilsæt hakket dild efter behag.
Skræl en bagekartoffel og skær den i tynde skiver (chips), der bages i varm olie til de er sprøde. De drysses straks med fint salt og tataren lægges på. Brug en teske. Server straks sammen med mayonnaisen og server brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her