8 kammuslinger
1 spsk extra jomfruolivenolie
4 avocado
Saft af ½ citron
1 spsk extra jomfruolivenolie
Salt, peber
1 potte koriander
Papaya-vinaigrette:
1 papaja
1 tsk friskreven ingefær
1 dl extra jomfruolivenolie
Citronsaft, salt, hvid peber
Papaya-vinaigrette: Skræl papajaen og fjern kernerne.
Kør alle ingredienser i en blender til en jævn vinaigrette.
Smag til med citronsaft. Lad gerne trække et par timer.
Flæk avocadoerne og fjern sten og skal.
Pensl den skårne flade med olivenolie og læg dem på en hed grillpande. Dryp med citronsaft.
Grill i 2 minutter.
Løft avocadoerne med en spatel og drej den lidt, så der dannes et flot grill-mønster.
Grill i yderligere 2 minutter.
Tag avocadoerne af grillen og anret 2 halve avocadoer på hver tallerken.
Skær kammuslingerne igennem og pensl dem med olivenolie.
Læg kammuslingerne på en hed grillpande.
Er panden stor nok, kan de grilles sammen med avocadoerne.
Grill kammuslingerne på samme måde som avocadoerne, blot skal de have lidt kortere tid.
Tag dem af panden og krydr med salt og peber.
Anret kammuslingerne på avocadoerne og dryp med papaya-vinaigrette. Drys med frisk koriander.