Logo

Kammuslinger med grillet avocado og papaya-vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
8 kammuslinger
1 spsk extra jomfruolivenolie
4 avocado
Saft af ½ citron
1 spsk extra jomfruolivenolie
Salt, peber
1 potte koriander
 
Papaya-vinaigrette:
1 papaja
1 tsk friskreven ingefær
1 dl extra jomfruolivenolie
Citronsaft, salt, hvid peber
 
Papaya-vinaigrette: Skræl papajaen og fjern kernerne.
Kør alle ingredienser i en blender til en vn vinaigrette.
Smag til med citronsaft. Lad gerne trække et par timer.
 
Flæk avocadoerne og fjern sten og skal.
Pensl den skårne flade med olivenolie og læg dem på en hed grillpande. Dryp med citronsaft.
Grill i 2 minutter.
Løft avocadoerne med en spatel og drej den lidt, så der dannes et flot grill-mønster.
Grill i yderligere 2 minutter.
Tag avocadoerne af grillen og anret 2 halve avocadoer på hver taller­ken.
 
Skær kammuslingerne igennem og pensl dem med olivenolie.
Læg kammuslingerne på en hed grillpande.
Er panden stor nok, kan de grilles sammen med avocadoerne.
Grill kammuslingerne på samme måde som avocadoerne, blot skal de have lidt kortere tid.
Tag dem af panden og krydr med salt og peber.
 
Anret kammuslingerne på avocadoerne og dryp med papaya-vina­igrette. Drys med frisk koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her