Logo

Hvedekorn med artiskokker og jomfru­hummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fregola mantacata con carciofi e scampi alla coque - (4 personer)
 
120 g hvedekorn fra Sardinien.
2 artiskok­bunde i tern.
½ lille løg.
2 dl grønt­sagsfand
4 afskallede jomfruhummere.
Extra jamfruolivenalie 
Persille, hvidløg, merian. salt, peber
 
Læg artiskokternene i vand og citronsaft, så de ikke bliver sorte.
Hæld olivenolie i en pande, sauter hakket løg og hvidløg, derefter artiskoktern, til det har taget farve.
Hæld fond på og bring i kog.
Kog hvedekornene i saltet vand i ca. 12 minutter (se kogevejledning på emballa­gen!)
Hæld vandet fra og bland hvedekornene i sauteen.
Giv jomfruhummerne en hurtig tur under grill eller salamander og vend dem i sau­teen.

Vend retten med olivenolie og smag til med salt, peber, merian og persille.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her