et lille icebergsalat
1 store tomater
4 agurkeskiver
en stor håndfuld ærter
150 g rejer
150 g krebsehaler
1 citron
Dressing:
cremefraiche
en god ketchup
salt og peber
citronsaft
en anelse sukker
Rør en dressing af ingredienser dertil og sæt den på køl.
Skyl og rengør salaten og skær den i tynde strimler.
Er de for lange skæres de i mindre stykker.
Anret salaten i bunden af afkølede portionsglas.
Rejer, krebsehaler og ærter vendes forsigtigt sammen i en skål og fordeles ovenpå salaten.
Brug ca. en spsk dressing til at hælde på toppen.
Skær en citronskive på ca. ½ cm tykkelse og skær forsigtigt en revne fra midten af skiven og ud.
Vrid skivens ender til hver sin side og sæt den ovenpå som en rytter.
Det samme gøres ved en tomat og agurkeskive, der sættes på hver sin side af citronskiven.
Sættes koldt til den skal serveres med lune flûtes til.