Logo

Rejecocktail 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det inderste af 1 salathoved
400 gram rejer
6 spsk mayonnaise
4 spsk tomatsaft
2 tsk engelsk sauce
2 tsk cognac
til pynt 2 tsk hakket persille
tilbehør ristet brød hvidvin

Salaten skæres i fine strimler.
Bland salaten med rejerne i høje portionsglas.
Bland mayonnaisen med tomatsaft, engelsk sauce og cognac og hæld den over.
Lad rejecocktailen stå 2 timer i køleskabet inden den serveres med ristet brød og hvidvin til

Tips: Anret jomfruhummerhaler på samme måde

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her