Logo

Laksetatar i sprød rede med avocadocreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g røget laks
4 spsk klippet purløg
1 æggeblomme
½-1 tsk dijonsennep
15-20 cm skrællet kinaradise
1 lille skrællet gulerod

Avocadocreme:
5 spsk citronsaft
4 spsk olie
2 spsk vand
salt
hvidt peber fra kværn
2-250 g avocadokød

Riv eller skær kinaradise og gulerod i lange strimler, og læg dem et par timer i iskoldt vand.

Bland ingredienserne til avocadocremen, og purér alt i blenderen.

Hak laksekødet fint med en tung skarp kniv.

Rør/pisk æggeblomme og sennep sammen, og bland det med laksekødet.

Rør purløg i, og form kødet til små bøffer.

Anret de afdryppede grønsager som en rede på hver tallerken.

Fordel lidt avocadocreme omkring, og sæt tatarbøffen i midten.

Servér resten af avocadocremen og godt brød til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her