Logo

Hummerhaler med krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hummerhaler
3 dl hvidvin
1 ds hakkede tomater
2 ½ dl fløde
1 par kviste timian
1 nips cayenne/chilly
saft af ½ citron
salt/peber
dild-persille mm

Giv hummerhalerne et opkog ca. 1 min. pil dem og kog skallerne med vin, citron og timian ca 5 min. si skyen, fløden hældes ved sammen med tomaterne. smages til med cayenne/chilly, salt og peber.
Hummerhalerne kommer i og varmes 1 min.
Hummerhalerne fordeles i 4 tallerkener/skåle og drysses med hakket dild/persille el. andet grønt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her