Logo

Hummerhalesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hummerhaler

Dressing:
2 ½ dl cremefraiche 18%
1 spsk dijonsennep
saft af 1 lime
½ bundt purløg
½ bundt dild
½ bundt kørvel eller persille
Tilbehør: 4 skiver ristet toastbrød

Til dressingen røres cremefraiche med sennep og limesaft.
Krydderurterne hakkes fint og røres i creme fraichen.
Smag til med salt og peber.
Lad dressingen hvile et øjeblik i køleskabet.
Rør hummerhalerne i dressingen, eller server den ved siden af.
Server groft landbrød og kvarte lime til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her