Logo

Hortobágy pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld:
1 finthakket løg
1 spsk olie
1 fed hakket hvidløg
300 g hakket oksekød
1 finthakket grøn peberfrugt
Sauce:
1 stort hakket løg
1 spsk olie
1 fed hvidløg
2-3 tsk paprika
1 spsk koncentreret tomatpuré
ca. 3 dl oksebouillon
salt, peber
2 dl piskefløde
+ pandekagedej

Bag 10-12 små pandekager.
Fyld: Hakket løg svitses i olie.

Hvidløg og paprika tilsættes.

Hakket kød og peberfrugt svitses med.

Lad det koge 5 minutter.
 

Sauce: Hakket løg svitses i olie.

Paprika og hvidløg tilsættes inden bouillon og tomatpuré.

Lad saucen koge uden låg 10 minutter.

Findeles i en blender.

Tilsæt fløden og smag til.

Fyldet fordeles i pandekagerne som lægges i et smurt fad og saucen hældes over.

Fadet dækkes med folie og sættes midt i en 175ºC varm ovn i 10-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her