Fyld:
1 finthakket løg
1 spsk olie
1 fed hakket hvidløg
300 g hakket oksekød
1 finthakket grøn peberfrugt
Sauce:
1 stort hakket løg
1 spsk olie
1 fed hvidløg
2-3 tsk paprika
1 spsk koncentreret tomatpuré
ca. 3 dl oksebouillon
salt, peber
2 dl piskefløde
+ pandekagedej
Bag 10-12 små pandekager.
Fyld: Hakket løg svitses i olie.
Hvidløg og paprika tilsættes.
Hakket kød og peberfrugt svitses med.
Lad det koge 5 minutter.
Sauce: Hakket løg svitses i olie.
Paprika og hvidløg tilsættes inden bouillon og tomatpuré.
Lad saucen koge uden låg 10 minutter.
Findeles i en blender.
Tilsæt fløden og smag til.
Fyldet fordeles i pandekagerne som lægges i et smurt fad og saucen hældes over.
Fadet dækkes med folie og sættes midt i en 175ºC varm ovn i 10-15 minutter.