1 spsk olivenolie
¾ dl fløde
400 g hellefisk
2 tsk grov sennep
30 g smør
Salt
frisk kværnet peber
300 g porre finthakket
30 g frisk revet parmesanost
20 g bacon finthakket
10 pladerfillodej
2 fed hvidløg knuste
80 g smeltet smør
¾ dl tør hvidvin
Forvarm ovnen til 180 º, smør en ovnplade med smeltet smør eller olie.
Varm olien i en tykbundet stegepande, steg fisken på begge sider til den er gylden og mør, tag det af panden og lad det dryppe af på en køkkenrulle, lad det køle af og hak det fint.
Varm smør i en tykbundet stegepande, kom porrer, hvidløg og bacon i, og steg det i 3 - 4 minutter, indtil porren er blød og baconen sprød, kom fisk, vin, fløde og sennep i, steg det under omrøring i 4 minutter, eller til det er blevet tyk.
Tag det af varmen, krydres med salt og peber og rør den revne parmesanost i, lad det afkøle.
Rul et stykke fillodej ud på køkkenbordet, smør det med smeltet smør, læg et nyt stykke over og smør det med smeltet smør, skær forsigtigt dejen på langs i 4 lige store baner, læg 1 spsk fiskeblanding i den ene ende af en dejbane.
Fold dejen diagonalt over fyldet, fold resten af dejen på samme måde så det danner en trekant, gør det samme med fyldet og de andre dejbaner.
Sæt trekanterne på den smurte bageplade og smør dem med smør, fortsæt med resten af fillodejen og fiskeblandingen.
Bag trekanterne i 25 minutter, indtil de er gyldenbrune og varme.